GRK 2112: International Symposium on Molecular Biradicals

08.03.2018

The Research Training School GRK 2112 organized an international Symposium on Molecular Biradicals, which took place in the Toscana Hall of the Würzburg Residence.

From Feb. 27th to March 2nd 2018 the Research Training School GRK 2112 organized an international Symposium on Molecular Biradicals, which took place in the Toscana Hall of the Würzburg Residence. Around 100 scientists from all over the world presented and discussed their most recent research related to biradicals. Topics ranged from modern spectroscopic and computational methods to studies on reactions of biradicals and applications in material science. In particular graduate students and postdocs enjoyed the opportunity to present their work to leading experts in short talks or poster.

For more information about the GRK 2112 visit:

Von Hans-Christian Schmitt