Lucas Fuhl - new PhD student

26.09.2017

Lucas Fuhl is joining our group as PhD student.

Lucas Fuhl is joining our group as PhD student and will be working on the spectroscopy of dye filled Boron Nitride nanotubes. Such systems provide a unique and new way to study dyes with perfect steric protection from chemical or photochemical degradation. These systems are expected to pave the way for a host of new applications of photophysically but chemically instable dye molecules.

Chair of Physical Chemistry II